Πέμπτη, Μαρτίου 01, 2007

Βιογραφικό Οδυσσέα Ανδρούτσου

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

thejemmhadar@gmail.com

Ο Οδυσσέας γεννήθηκε σε μία πολυτάραχη για τον πλανήτη εποχή στο Ν. Κόσμο. Μέσω της συναναστροφής του με τους κατάλληλους ανθρώπους διαμόρφωσε έναν έντονα αντιεξουσιαστικό χαρακτήρα που αποτυπωνόταν στα γραπτά του αλλά και στον καθημερινό τρόπο ζωής του. Σπούδασε φυσική στο R.M.U. (Rainbow Metal! University) και ήρθε σε επαφή με τη χημεία στο O.C.D. (Ombre College of Dafni).

Το συγγραφικό του έργο είχε γίνει αντικείμενο μελέτης πολλών σύγχρονων ερευνητών και είχε προκαλέσει το μένος πολλών κοινωνικών επιστημών. Οι περισσότεροι του φορούν την ταμπέλα του μηδενιστή. Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι σ’ αυτό το συμπέρασμα –κατά τη προσωπική μου άποψη τουλάχιστον- οδηγούνταν αυτοί που είχαν προσεγγίσει μερικώς και επιφανειακά το έργο του. Μια ανάλυση σε βάθος αναδεικνύει ότι ο χαρακτήρας του μηδενισμού είναι αρκετά ανεπαρκής ως αναλυτική έννοια κι ως μεθοδολογικό εργαλείο για την παραπέρα κατανόηση του έργου του. Έτσι λοιπόν είχαν αντιπροταθεί οι όροι “Απίστευτος Μηδενισμός,’ “Αποτρόπαιος Μηδενισμός”, “Απάνθρωπος Μηδενισμός”, “Αποκτηνωτικός Μηδενισμός”, “Και γαμώ τους μηδενισμούς”, “Πω πω τι φάση είναι το άτομο!” κ.ο.κ.

Παράλληλα με τη συγγραφική του δραστηριότητα ασχολήθηκε και με τη παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής. Ήταν ο παραγωγός της γνωστής ksil out σειράς “Ksilosophy”. Πειραματίστηκε αρκετά με τον ήχο χρησιμοποιώντας μαχαίρια, πριόνια, πρέσες, κομπρεσέρ και γενικότερα ήχους που θεωρούνταν επικίνδυν! οι για τους άμαχους και συνεπώς παράνομοι βάση της συνθήκης της Γενεύης.

Βασικά του χαρακτηριστικά ήταν η γενικότερη εμφάνιση (it doesn’t make any sense αλλά όποιος τον είχε δει καταλαβαίνει τι εννοώ), ο ατίθασος χαρακτήρας και η σχεδόν πλήρης απουσία μνήμης.

PS: Όταν έτρωγε, έτρωγε. Δεν έπαιζε. Και έτρωγε συχνά. Ο νοών νοείτω.


0 Comments:

Post a Comment