Τρίτη, Μαΐου 29, 2007

Παρουσιάσεις σε Τρίκαλα Θεσσαλονίκη

Λοιπόν εξετάζουμε τις πιθανότητες για να γίνει η παρουσίαση στα ΤΡΙΚΑΛΑ στις 16 του Ιουνίου. Σε παρακαλώ Τιμολέων πες μου αν γίνεται και αν μπορούμε να έχουμε λίγο κόσμο. Δεύτερον, υπάρχει η πιθανότητα να γίνει δεύτερη παρουσίαση την Κυριακη 17 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη συνεπώς οι μεταορθολογικές εκδόσεις ΑΜΟΝΙ θα κάνουν κανονική περιοδεία στην Βόρειο Ελλάδα. Γράψτε εδώ αν μπορείτε και πρώτα από όλους ο Τιμολέων αν γίνεται η παρουσίαση τη συγκεκριμένη ημέρα!
Παρακαλώβ σύντομα. Περιμένω απάντηση...

55 Comments:

  1. Larry Cool said...
    Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, ας το επιχειρήσωμεν.
    +ma said...
    Επιβεβαίωσα χθες οτι τα εγκαίνια της έκθεσης στο SpiliotiProjects (Bacaro) είναι για τις 21 Ιουνίου, οπότε ΚΑΙ εγώ είμαι οκ για τις 16.

    +ma
    Count_Zero said...
    Μηνά Λάρι, αυτό είναι για σας μιας και εσείς έχετε απασχόληση. Μπορείτε να φύγουμε Παρασκευή γύρω στις τέσσερις? Γιατί βολεύει η παρουσίαση στα Τρίκαλα να γίνει Παρασκευή...
    Count_Zero said...
    Υπαρχει το ενδεχόμενο Μηνά-Λάρι να φύγουμε από Παρασκευή 15 κατά τις τέσσερις?
    +ma said...
    Εγώ μπορώ να πάρω άδεια αν είναι την Παρασκευή 15 του μήνα. Αρκεί να το έχουμε κανονίσει από πριν, θα είμαι οκ.

    Ερώτηση: πως θα μετακινηθούμε; πόσες ώρες είναι τα τρίκαλα; τα 2 στενά; θα διανυκτερεύσουμε τρίκαλα; να βάλω περούκα ή να έρθω γυμνός; θα πάμε σερί θεσ/νίκη; που έχει το καλύτερο σουβλάκι στα Τρίκαλα;

    +ma
    maltim said...
    Είναι κανονισμένο στα Τρίκαλα για 15 Ιουνίου και ώρα κατά τις 8,30. Αν φύγετε στις 4 θα είστε Τρίκαλα γύρω στις 7,30 - 8,00, βέβαια θα ήταν καλύτερα αν μπορούσατε να φύγετε πιο νωρίς. Μπορείτε να διανυκτερεύσετε Τρίκαλα αλλά μπορώ να σας φιλοξενήσω και εγώ στη Φαρκαδόνα σπίτι μου. Σάββατο θα είναι ελεύθερο για σας να πάτε κατά τη διάρκεια της μέρας μια βόλτα ίσως στα Μετέωρα (έχουν ενδιαφέρον), το βράδυ παταδάκι στο μαγαζί μου, ύπνο και την Κυριακή Θεσσαλονίκη, εκτός βέβαια αν προτιμάτε να πάτε από το Σάββατο πάνω, εξαρτάται από σας. Σουβλάκι Μηνά όπου και να φας στην περιοχή μας αποκλείεται να μην είναι καλό. Αποστάσεις τώρα. Αθήνα-Τρίκαλα 350 χιλ. Τρίκαλα-Φαρκαδόνα 25 χιλ.
    Φαρκαδόνα-Λάρισα 35 χιλ. και Φαρκαδόνα Θεσσαλονίκη 220 χιλ.

    Θεέ μου ζω στο κέντρο του Κόσμου
    Φιλάκια
    Count_Zero said...
    Δεν γίνεται να κανονίσουμε Θεσσαλονίκη για τις 16 Τιμολέων?
    Count_Zero said...
    Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε σκηνές μαζί και να διανυχτερεύσουμε έξω αν χρειαστεί
    maltim said...
    Μια στιγμούλα να κάνω ένα τηλέφωνο και θα σε ενημερώσω
    +ma said...
    1) Λοιπόν, εγώ θα πάρω άδεια την Παρασκευή 15 του μήνα όπως είπα, άρα μπορούμε να φύγουμε από Αθήνα και στις 6 το πρωί. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω αν μπορούμε, εγώ είμαι ΟΚ.

    2) θα προτιμούσα και εγώ να ανέβουμε Θεσ/νίκη στις 16.

    3) Σκηνή? Μέσα. Νο πρόμπλεμ για μένα. Κοιμάμαι και στο πορτ-παγκάζ (είμαι φτενός χωράω παντού). Καλοκαίρι είναι (λέμε τώρα). Με ένα sleeping bag μια χαρά θα είμαστε. Αλλά αν οι υποδέλοιποι θέλετε κυριλέ ξενοδοχείο, μέσα. Γενικά, μέσα.... σουβλάκια θα έχει όλα οκ θα είναι. Μόνο να θυμηθώ να πάρω περούκα και ζαρτιέρες.

    +ma
    maltim said...
    Μόλις μίλησα με τον Άκη στη Θεσσαλονίκη. Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου είναι αδύνατον γιατί έχουν εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων και κάτι τέτοια μου είπε. Μπορεί όμως για τις 23 και μπορεί να μας διαθέσει και beach bar του μαγαζιού. Μπορώ να μιλήσω αν βολεύει τότε και με Τρίκαλα για 22 παρασκευή. Εσείς αποφασίζετε.
    maltim said...
    Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που γίνονται στην Καλαμαριά (καθότι Πόντιοι) με τηλεοπτικούς σταθμούς και πολύ τρέξιμο από τους διοργανωτές.
    :(
    +ma said...
    εγώ 21 έχω εγκαίνια. οπότε 22 θεωρητικά μπορώ (θα πάρω άδεια) - αλλά αυτό δεν το ξέρω 100% διότι μπορεί η γκαλερί να αποφασίσει τα εγκαίνια να τα κάνει σάββατο (αντί για πέμπτη) οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορώ να έρθω. αυτό όμως μπορώ να το διευκρινήσω και απόψε οπότε αύριο θα ξέρω.

    πάντως γενικά μιλώντας (ή μάλλον γράφοντας) έχετε υπόψη οτι αν πάρω άδεια παρασκευή δεν θα μπορώ να πάρω άδεια ΚΑΙ δευτέρα, ήτοι θα πρέπει κυριακή βράδυ να είμαι πίσω αθήνα.

    +ma
    Count_Zero said...
    Μην αλλάζουμε τώρα! Είπαμε διήμερο 15-16. Αν δεν γίνεται στο συγκεκριμένο μέρος Θεσσαλονίκη θα βρούμε ένα άλλο.
    Ο Οδυσσέας ΟΚ ο Λάρι ΟΚ.
    Count_Zero said...
    Kyriakh tha eimaste pisw. Na mh sou pw Savvato !!!
    Alla auta prepei na ta syzhthsoume...
    Count_Zero said...
    A και κάτι άλλο. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ
    +ma said...
    OK!

    Συνεπώς

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 : ΤΡΙΚΑΛΑ

    +ma
    maltim said...
    ΟΚ Παρασκευή 15 Ιουνίου Τρίκαλα.
    Θα πρέπει να έρθει σε επαφή ο Χρήστος με τα παιδια απο το μαγαζί για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες, πως ακριβώς θα γίνει, τι θα χρειαστεί κτλ. Μικροφωνικές προτζέκτορες και τα άλλα συναφή από ότι μου είπε τα διαθέτει αν χρειαστούν.

    Οπότε για Θεσσαλονίκη βρίσκετε άλλο χώρο εσείς.
    1st Omet Iklan said...
    Ola ok pao mena. Opote thete mesa eime, gia opou thete. A, ne. Kalo mina.
    Count_Zero said...
    Λοιπόν, Τρίκαλα 15 του μηνός, Θεσσαλονίκη 16, ελπίζω σε μία κατάληψη που λέγεται YFANET. Δεν ξέρω αν τη ξέρετε αλλά το θέμα μας θα περάσει από τη γενική συνέλευση την ΤΡίτη. Αν δεν ΄θέλουν θα βρούμε κάτι άλλο. Το πολύ πολύ να γίνει σε βιβλιοπωλείο.
    Τη Παρασκευή πρέπει να διανυκτερεύσουμε Τρίκαλα/Φαρκαδώνα (Τιμολέων κανόνισε.... αν και γουστάρω φρι κάμπινγκ) και το Σάββατο Θεσ/κη (κανονίστε τους γνωστούς σας...) Κυριακή επιστροφή Αθήνα και μες στην εβδομάδα μία παρουσίαση στην Πλατεία Μερκούρη
    1st Omet Iklan said...
    okie dokie myman
    maltim said...
    Σήμερα βγήκε μια κριτική για το βιβλίο σε εφημερίδα της Λάρισας (Ημερήσιος Κήρυκας). Μόλις την πάρω στα χέρια μου τη σκανάρω και τη στέλνω στο Χρήστο και από κει ασ μπει εδώ μέσα.

    Για ύπνο μην ανησυχείτε. Έχω ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο που μπορούν να κοιμηθούν τουλάχιστον 4 άτομα.
    Την επομένη Σάββατο έχει λαική ακριβώς έξω από το δωμάτιο οπότε μην ανησυχήσετε από φωνές τις πολύ πρωινές ώρες. Είναι και μια ευκαιρία να δείτε πως βγαίνει το ψωμί ;)
    maltim said...
    Εκτός βέβαια αν ξυπνήσουν πιο νωρίς οι γιοί μου χε χε χε
    Unknown said...
    να ρωτησω εγω κατι ασχετο...

    πως πηγε η βιβλιοπαρουσιαση στο μπουζ???? είχε κόσμο? γκόμενες? γενικά πείτε λίγο πως ήταν...

    επισης εχουμε στειλει βιβλια σε εφημεριδες αλλα και athens voice (αν όχι στείλτε υπόψιν Παναγιώτη Μένεγου - είναι φίλος) και Lifo? ακόμα μπορούν να φύγουν και καμιά δεκαρια βιβλία σε ραδιοφωνικούς σταθμούς να τα δώσουν δώρα (πχ. στον Ψαριανό στο Best και σε αλλους παραγωγούς που δίνουν βιβλία) και εκει χρήστο το παίζεις εκδόσεις αμόνι συνολικά...

    μαλλον εχουν γίνει αυτά...απλά λείπω και δεν ξερω...
    φιλιά

    Μπάμπης
    Count_Zero said...
    Μπάμπη. δεν εχει γινει τιποτα. Αν εχεις καποιον γνωστο στειλε διευθυνσηη να στείλω αλλιώς χύμα σε εφημεριδες δεν στελνω τιποτα
    Count_Zero said...
    Λοιπόν, στείλτε όποιον γνωρίζετε από μήντια τη διευθυνση να στείλω βιβλίο (Μπάμπη θα στείλω σε αυτόν στο άθενς βόις.
    Φεύγω για μία εβδομάδα στη Νάξο, θα επιστρέψω την Πέμπτη 14.
    Ερώτηση, Λάρι θα πάρεις το αμάξι σου? Φαντάζομαι ναι. Θα παίξουν και άλλα αμάξια, θα έρθουν και άλλοι?
    Ερώτηση προς Τιμολέων, ρε συ, μιας και μας έκανε τέτοια κριτική στη Λάρισα, λες να μπορεί να οργανώσει και μία παρουσίαση την Κυριακή 17 στη Λάρισα? Για ρώτα σε παρακαλώ....
    Αγαπητά μου παιδιά, συγγραφείς, σας περικαλώ να είστε προεςτοιμασμένοι να παρουσιάσετε όχι μόνο το υλικό σας από φόρτουν κούκις αλλά και τα βιβλία σας. Όσοι έχετε. Θα παρουσιάσουμε το υλικό μας γενικά. Ευκαιρία είναι.
    +ma said...
    Πόσοι είμαστε για πάνω; εγώ, ο Larry, ο Οddie και ο κος κος Χρήστος. Θα ήθελε να ανέβει και ο κοινός φίλος μας ο Πέτρος (μίλησα μαζί του προχθές). ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ?

    +ma
    maltim said...
    Κάτι φίλοι πήγανε να πάρουν το βιβλίο απο Παπασωτηρίου στη Λάρισα και τους είπαν ότι πρέπει να περιμένουν 15-20 μέρες για να έρθει. Πατάνε καλά;
    Χρήστο κάνε κάτι...
    Count_Zero said...
    Με τρένο? Είναι πολλές οι διαδρομές για να ανεβούμε με τρένο!Καλύτερα αυτοκίνητο. Θα δω τι μπορώ να κάνω Τιμολέων αλλά νομίζω ότι μπορούν να το παραγγείλουν και από άλλα βιβλιοπωλεία, το έχω δώσει σε εμπόρους και αυτοί στέλνουν και Λάρισα. Περίμενε, θα μάθω κι άλλα και θα σου πω
    Count_Zero said...
    Lαρρυ για αυτοκίνητο ΟΚ?
    Count_Zero said...
    Τιμολέων, δες τι μπορεί να γίνει (και αν) στη Λάρισα την Κυριακή 17.
    Τα βιβλιοπωλεία Ευσταθίου μου είπαν πως συνεργάζονται με Μέδουσα/Σέλας οι οποίοι είναι οι έμποροι που μας διακινούν.
    Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν βιβλιοπωλεία Ευσταθίου στα Τρίκαλα.
    Αν πήγε κανείς Πολιτεία τσεκάρετε και πόσα αντίτυπα έχει...
    Count_Zero said...
    Μπάμπη, παρέδωσα στον φίλο σου προσωπικά ένα αντίτυπο του βιβλίου. Περιμένουμε να δούμε τώρα. Αν έχεις και άλλα αντίστοιχα κονέ συγ-κε-κρι-μέ-να τότε ειδοποίησε με να το δώσω προσωπικά.
    Unknown said...
    λοιπον... δεν χανουμε πάντως τίποτα αμα στειλουμε απο 1 βιβλιο και σε ανθρώπους που δεν ξερουμε. κάποιοι από τους υπεύθυνους βιβλιοπαρουσιασεων ειναι οι εξης:

    Bασίλης K. Kαλαμάρας (Ελευθεροτυπία-"βιβλιοθηκη")
    Λωρη Κεζα (Βήμα-"βιβλια")
    Γιωργος Καρουζάκης (Lifo: Βουλής 22, Σύνταγμα)

    επίσης αμα στείλεις στον Ψαριανό στον Μπεστ, ως αμόνι και το φορτσουν αλλα και το βιβλίο του οδυσσεα απο κανα-δυο αντίτυπα θα τα δώσει στην εκπομπή του. Νομίζω πως θα γουστάρει κιόλας. Με τον Ψαριανό μπορείς να το κανονίσεις τηλεφωνικά (κανει ακπομπή 12-2).

    προσπάθησα να βρω και στο αθηνόραμα αλλα μέσω ιντερνετ δεν τα καταφερα.
    Count_Zero said...
    Χάνουμε χάνουμε, χρόνο και ενέργεια. Στον Καλαμαρά είχα πάει και Οδυσσέα και το δικό μου, μας έγραψε. Στο 9 θα στείλω γιατί μας βάζει. Η Κεζά μας έχει συνδέσει. Μη νομίζεις ότι δεν τους ξέρω.
    Τον ψαριανό και τον άλλον από το lifo τους ξέρεις προσωπικά? Η μάλλον... σε ξέρουν?
    Unknown said...
    οχι ρε δεν τους ξερω τους ανθρώπους. και αυτους που σου εγραψα απλα εψαξα και τους βρήκα. αλλά για τον ψαριανό συγκεκριμένα τον ακούω συχνά να μοιράζει βιβλία από μικρούς εκδοτικούς που του δίνουν βιβλία και νομίζω πως δεν τραβάει κολλήματα. σε σχέση με το λάιφο περισσότερο το είπα επειδή πουλάνε εναλλακτιλήκι... αυτά. αντε καλά ταξίδια...
    Count_Zero said...
    Λοιπόν η περίπτωση της ΥΦΑΝΕΤ δεν κάθισε γιατί λέει είμαστε εμπορευματοποιημένοι καιέχουμε copyright !!!
    Εξετάζουμε άλλα ενδεχόμενα τα οποία θα ανακοινωθούν από εδώ με τελική επιλογή (σιγουράντζα όμως) ένα μπαράκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
    Κάνουμε ενέργειες και για Λάρισα την Κυριακή 17.
    Τέλος θα ήθελα ο Λάρι να με ενημερώσει ποια ημέρα μπορεί το απόγευμα (συζητώ για την εβδομάδα από 18-22 Ιουνίου) για να κάνουμε μία παρουσίαση στην πλατεία Μερκούρη έξω από το βιβλιοπωλείο.
    Τέλος, οι μεταορθολογικές εκδόσεις ΑΜΟΝΙ και πιο συγκεκριμένα ο αγαπημένος σας εκδότης δεν έχουν λεφτά αλλά θα βάλουν τις βενζίνες για την περιήγηση μας. Τα υπόλοιπα έξοδα, περιλαμβανομένης και της διαμονής του εκδότη σε πολυτελείς σουίτες, ανήκουν στους συγγραφείς....
    Count_Zero said...
    ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΟΣανατολιζομαι να κλείσω τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ΚΑΘωΔΕΙΟ" ή ΚΑΘοΔΕΊΟ που βρίσκεται πίσω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
    Υπάρχει αντίρρηση για τον συγκεκριμένο χώρο? (έχουμε και καβάτζα, όποιος θέλει να μιλήσει ας μιλήσει τώρα. Το βράδυ κλείνουμε.
    Τιμολέων βάλε τα στοιχεία του μέρους που θα γίνει η παρουσίαση στα Τρίκαλα εδώ για να βγάλουμε μία ανακοίνωση για την περιοδία έτσι ώστε να στείλουμε ομαδικά e-mail.
    Άντε παιδιά, ενεργοποιηθείτε
    +ma said...
    Πάμε γερά! Τον ακούσατε τον Count Zero. Go, go, go...

    Θα γίνει χαμός! (να πάρω κράνος μαζί μου;)

    +ma
    maltim said...
    Λοιπόν το μπαράκι στα Τρίκαλα λέγεται ''ΣΟΥΙΤΑ art cafe'' και βρίσκεται στην οδό ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΑΡΑΦΗ 18.

    Ήρθα σε επαφή και με το φιλαράκι που έχει ένα πολύ ωραίο cafe το οποίο λέγετε ''BLOW JOB art cafe''
    στη Λάρισα την Κυριακή 17 Ιουνίου. Του άρεσε η ιδέα να γίνει μια παρουσίαση στο χώρο του, αλλά μου ζήτησε να τον συναντήσω για το πως θα μπορούσαμε να το διοργανώσουμε καλύτερα. Μου είπε αν σκεπτόμαστε να βάλουμε στις εφημερίδες της πόλης μια ανακοίνωση, ραδιόφωνα κτλ. Το άφησα ανοιχτό το θέμα. Καλά για εφημερίδα δε το συζητάμε ... μπορούμε να το βάλουμε ότι ώρα θέλουμε.

    Τώρα για τα Τρίκαλα
    Θέλετε να χτυπήσω κανένα τηλέφωνο ή να στείλω μερικές προσκλήσεις σε δημοσιογράφους των εφημερίδων εκεί;
    Να ξέρετε πως η παρουσίαση ενός βιβλίου θέλοντας και μη είναι πολιτιστικό γεγονός για την πόλη. Δεν είναι όπως στην Αθήνα που το γνωρίζουν πολύ λίγοι. Οι πολιτικοί ας πούμε της πόλης και λόγω προεκλογικής περιόδου αν τους καλέσουμε είναι σίγουρο ότι θα έρθουν ... με ότι αυτό συνεπάγεται. Μας αρέσει όμως αυτό;
    Γι αυτό θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας και αναλόγως να κινηθώ.
    Count_Zero said...
    Φίλε Τιμολέων, κίνησε τα νήματα. πό τη μεριά μου, αυτή η Τζένη, από το καφέ, μου ζήτησε ένα αντίτυπο και θα της το στείλω με το κτελ αύριο, δηλαδή ο Οδυσσέας γιατί εγώ είμαι Νάξο.
    Τώρα, για Λάρισα, εντάξει δεν ξέρουμε αν θα πάρει δημοσιότητα και πόση, αν μπορεί να μπει σε εφημερίδα θα είναι θεικό, αν μπορεί να μπει και σε ραδιόφωνο θα είναι δύο φορές θετικόκαι αν έρθουν με τους φίλους τους όλοι οι γνωστοί, έστω, που θα καλέσουμε θα είναι τρεις φορές θεικό, δηλαδή θα είναι σαν μία θέα πιτσιρίκα πουν γαμούσα το καλοκαίρι!
    Count_Zero said...
    Περί Λάρισας
    Τιμολέων, Πες του ότι προτιμάμε μία ώρα γύρω στις οκτώ για να μπορούμε να επιστέψουμε σπίτια μας μετά.
    Πες του επίσης ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φέρουμε όσους γνωστούς έχουμε από Λάρισα.
    maltim said...
    Ωραία....
    αύριο θα πάω Λάρισα να τον βρω και κατά το μεσημεράκι θα γράψω τα νεότερα...




    Ξέχασα γμτ πόσα χρόνια πάνε από τότε που θα μπορούσα να πω ''πέρυσι το καλοκαίρι γαμούσα μια πιτσιρίκα'' κλαψ κλαψ

    Να κανονίσω διακοπές στη Νάξο δηλαδή φέτος το καλοκαίρι;
    Count_Zero said...
    Δεν είναι θέμα Νάξου φίλε, είναι θέμα διάθεσης. Παρίσι, Νάξος, Αντίπαρος παντού ταίδια είναι. Κάτσε να μην είχες τρία παιδιά και θα έβλεπες διαφορετικά τα πράγματα.
    Περί Θεσσαλονίκης
    Τελικά μας τα μάσαγε και αυτός από το Καφ-ωδείο στη θεσσαλονίκη γιατί διάβασε το διήγημα του Λάρι και θεώρησε ότι είναι αισχρό. ¨ωρες ώρες νομίζω ότι η ελληνική επαρχεία ζει σε προηγούμενους αιώνες!
    Τελικά φαίνεται πως θα κλείσουμε το ΚΑΦΕ_ΜΠΑΡ ΣΟΡΟΚΟΣ ένα ρόκ στέκι δίπλα ακριβώς στο Στέκι Αντιεξουσιαστών Θεσσαλονίκης δηλαδή στη περιοχή Καμάρας, στην οδό Μακρυγιάννη 17 & Ιασωνίδου.
    Το πλήρες πρόγραμμα ευελπιστώ ότι θα ετοιμαστείμέχρι δευτέρα ώστε να αρχίζουμε να ενημερώνουμε κόσμο
    maltim said...
    Το πιθανότερο είναι να έχεις δίκιο ως προς τα παιδιά. Θέμα διάθεσης φυσικά δε τίθεται.

    Έχεις άδικο πάντως τα περί επαρχίας. Έχεις την εντύπωση πως στην Αθήνα τα πράγματα είναι διαφορετικά;
    Βγες λιγάκι από τον κύκλο σου και κοίταξε τους τριγύρω σου ... μάλλον θα σου θυμίσουν ''επαρχία''

    Πήγα Λάρισα σήμερα και μίλησα με το παιδί που έχει το cafe.
    Θα μπει στις τοπικές εφημερίδες Σάββατο Κυριακή και αν βρω την άκρη που έχω και σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.
    Θα ήθελα να μου στείλει ο Χρήστος και την μακέτα για Λάρισα αφού πρώτα μάθω το όνομα του μαγαζιού γιατί είδα δυο πινακίδες σήμερα.
    Η μια εγραφε blow job και η άλλη Το Κουτί Της Πανδώρας.
    Πιθανόν στη Λάρισα να μας προλογίσει ένας τύπος ονόματι ΖΟΥΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ τον οποίο είμαι σίγουρος οτι θα τον συμπαθήσετε πολύ. Κριτικός βιβλίων επί χρόνια στην Ελευθεροτυπία. Θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση για το Fortune Cookies. Ενδέχεται να κάνει κριτική του βιβλίου και σε μια πανθεσσαλική εφημερίδα την Θεσσαλική Ηχώ η οποία κυκλοφορεί σε όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας γιατί αρθρογραφεί σ' αυτήν.

    Τι άλλο να κάνω ο πούστης ... :))

    Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους...
    Count_Zero said...
    Γεια σου ρε Τιμολέων !!! Μεγάλε !!!
    Count_Zero said...
    Περιμένω ακόμα τη διεύθυνση του μαγαζιού στη Λάρισα παρακαλώ...
    και το όνομα.
    maltim said...
    Λοιπόν...
    Το μαγαζί στη Λάρισα λέγεται ΤO ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ (πρώην blow job) και βρίσκεται ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 30.
    +ma said...
    Ta-Dah!

    Καλημέρα, Καλή Εβδομάδα... και τι εβδομάδα! Περιοδειών! Όπως αντιλαμβάνομαι ο Τιμολέων έχει κάνει πολύ δουλειά!

    Κατά τα άλλα, είμαστε οκ; ο Oddie, ο Larry;

    +ma
    Count_Zero said...
    Ωραία, Μηνά ο Οδυσσέας και ο Λάρι είναι ΟΚ, μέσα δηλαδή. Την Πέμπτη 5 το απόγευμα μπορείτε να βρεθούμε στο BOOSE για να κανονίσουμε τα περαιτέρω?
    +ma said...
    OK την Πέμπτη στις 5.30-6.00 θα είμαι στο Booze

    +ma
    maltim said...
    Ήρθε χτες βράδυ η Τζένη από τη Σουίτα και μου πήρε το τελευταίο Fortune Cookies από το μαγαζί. Μου είπε πως πέρασε από τα ΚΤΕΛ αλλά δεν είχε έρθει το βιβλίο που της έστειλε από ΑΘήνα ο Οδυσσέας. Θέλει λέει να το διαβάσει για να γράψει ένα κείμενο να το δώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό και πρέπει να έχει η ίδια άποψη.

    Φαντάζεσαι να το θεωρήσει χυδαίο και αισχρό και να μας πει άκυρο η παρουσίαση;
    Φάση θα έχει....
    +ma said...
    Είμεθα αισχροί!

    χαχαχαχα...

    +ma
    maltim said...
    Λοιπόν...
    Τα νέα της τελευταίας στιγμής.

    Χθες βράδυ ήμουνα στη Λάρισα και συναντήθηκα με τον Ζούκα με τον οποίο τα ήπιαμε και έχω ένα κεφάλι τώρα ... γάμα τα.
    Ο Ζούκας θα προλογίσει το βιβλίο την Κυριακή αλλά το σχόλιο ή η κριτική που θα κάνει στην εφημερίδα θα γίνει μάλλον τον επόμενο μήνα (καλύτερα για να μην ξεχνιέτε).

    Το ραδιόφωνο τελικά δε μου βγήκε γιατί το φιλαράκι που στηριζόμουνα έχει εδώ και κάτι μήνες στη Ξάνθη. Δε πειράζει όμως. Καλά να είμαστε.

    Η Τζένη πέρασε χτες βράδυ απο το μαγαζί μου και άφησε μερικές αφίσες οι οποίες ήδη έχουν κυκλοφορήσει στα Τρίκαλα. Γαμάτες. Τις είδα σήμερα το πρωί και μου άρεσαν. Τελικά στον υπολογιστή χάνουν που τις έβλεπα.
    Σήμερα το βράδυ θα περάσει από δω και ο Νίκος το παιδί που έχει το μπαράκι στη Λάρισα για να του δείξω την αφίσα και να του δώσω τη μακέτα για να τυπώσει αύριο.

    Αυτά... έχετε να ρωτήσετε τίποτα;
    Count_Zero said...
    Προσλαμβάνεσαι !!!
    Πέμπτη στις 5 στο BOOZE
    Αθηναίοιοιοιοιοιοιοι
    Count_Zero said...
    Γύρω στις 4 θα είμαστε Φαρκαδώνα Τιμολέων.

Post a Comment