Δευτέρα, Ιανουαρίου 14, 2008

Μουσική ανασκόπηση (συνέχεια...)





Θέλω να δώσετε λίγο βάση σε αυτό το σχήμα τους I LIKE TRAINS γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους. Ο φετινός τους δίσκος είναι το Elegies To Lessons Learnt και πρόκεται για μια ελεγειακή, λίγο πιο DEAD CAN DANCE, εκδοχή των INTERPOL. Στη θέση σας δεν θα έμενα εδώ. Θα ανέτρεχα στα δύο πρώτα single τους, το Stainless Steel (2005) , το Before The Curtains Close (2005), στο progress reform ένα ep που έβγαλαν το 2006 (τα single Rook house for Bobby και Terranova περιέχονται εδώ). Εδώ τώρα υπάρχει και ένα μυστήριο, αν μπορεί κανείς να μου εξηγήσει είναι ευπρόσδεκτος. Υπάρχει ένας δίσκος ενός συγκροτήματος που ονομάζεται I LIKE TRAINS ακούγεται όπως οι I LIKE TRAINS (όχι ακριβώς δηλαδή, εδώ ακούγονται σαν GODSPEED YOU BLACK EMPEROR!!!) αλλά δεν αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Πρόκειται για το Indictment το οποίο γαμάει (δεν υπάρχει ούτε στο amazon !!! Τέλος πάντως τώρα που θα έρθουν για live (25 Jan, Gagarin...νομίζω) θα μας το εξηγήσουν.

οι ARCTIC MONKEYS είναι η μοναδική μπάντα τα τελευταία χρόνια (μαζί με τους Rapture και τους Kings of Leon) που με κάνουν να χορεύω. Πρόκειται για είδος μουσικής!



Δεν έχει καμία διαφορά με Cranberries αλλά το Are you listening είναι ένας καλός δίσκος στο γνωστό ύφος της συμπαθούς DOLORES O'RIORDAN






Οι Grinderman που δεν είναι παρά ο Cave που επιστρέφει στις ρίζες του (birthday party) έκαναν ένα άλμπουμ που υπερβαίνει τα όρια της κριτικής και ως εκ τούτου και δίχως να τους βάζω σε συναγωνισμό με τα υπόλοιπα συγκροτήματα τους ανακηρύσσω GRINDERMAN της χρονιάς. Ο άνθρωπος βγάζει απίστευτη ενέργεια !!!!









Οι YOU SAY PARTY, WE SAY DIE είναι μια ενδιαφέρουσα αγγλική πανκοειδής μπάντα μες γυναικεία φωνητικά που φέτος έβγαλε ένα σιντί "Lose All Time" αλλά εγώ θα σας προτρέψω να ανατρέξετε στο πρώτο τους cd "Hit The Floor" το οποίο είναι μακράν καλύτερο και αυθεντικό!

1 Comment:

  1. Count_Zero said...
    Το μυστήριο λύθηκε και θα είχε λυθεί νωρίτερα αν είχα προσέξει το playlist του INICTMENT. Είναι ένα compilation που δεν υπάρχει σε cd και στήθηκε από peer to peer filesharing communities(γι αυτό δεν υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας και στο amazon) και περιέχει τα πρώτα single, tracks από το πρώτο ep και άλλες ηχογραφήσεις.

Post a Comment